Dică: Sper să plec de la Steaua în această vară

Atacantul Nicolae Dică a declarat, miercuri, în Turcia, unde se află în cantonament cu naţionala României, că speră să plece de la echipa Steaua în această vară, însă a subliniat că nu ştie de nicio ofertă în acest sens.

18 afișări
Imaginea articolului Dică: Sper să plec de la Steaua în această vară

Dică: Sper să plec de la Steaua în această vară (Imagine: Mediafax Foto)

"E normal când ai mulţi ani într-un loc să doreşti altceva, o nouă provocare. La mine e mai greu să mai stau vreo 10 ani la Steaua. Mirel Rădoi are alt statut, el este iubit de jucători, la el e altceva. Eu am jucat la Steaua patru ani şi parcă nu am făcut nimic pentru Steaua. Mi s-a luat să fiu înjurat de publicul din Ghencea. Nu există explicaţie logică. Atâta timp cât suporterii te injură... Eu joc de 4 ani, am dat atâtea goluri la echipă şi mă înjură mereu şi alţii dau câte 2-3 goluri şi sunt aplaudaţi. Nu ştiu ce să mai gândesc şi eu, sper să plec în această vară", a spus Dică, citat de Sport.ro.

Atacantul a afirmat că orice echipă este o variantă. "Nu pot să vorbesc ceva dacă mă duc undeva, dacă nu ştiu. Nu am fost contactat de nimeni. Dacă CFR este o variantă? Atâta timp cât o echipă mă doreşte există orice variantă, pentru că te duci acolo unde eşti dorit. Eu sunt jucătorul Stelei şi nu ştiu de nicio ofertă. Mai am contract cu Steaua pâna în 2012", a completat Dică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici