Didier Deschamps, selecţioner Franţa: Ştiu ce echipă voi folosi împotriva României

Franţa este una dintre favorite la câştigarea Euro 2016, iar selecţionerul Didier Deschamps a declarat că s-a pregătit pentru meciul de deschidere împotriva României, care se va disputa, pe 10 iunie, la Paris.

493 afișări
Imaginea articolului Didier Deschamps, selecţioner Franţa: Ştiu ce echipă voi folosi împotriva României

Didier Deschamps, selecţioner Franţa: Ştiu ce echipă voi folosi împotriva României

Primul stagiu de pregătire va fi unul de recuperare, a anunţat selecţionerul Didier Deschamps, după un sezon epuizant pentru fotbaliştii Franţei. Mai mult, tehnicianul nu se sperie că suporterii naţionalei au aşteptări mari din partea elevilor săi la Campionatul European.

"Este încă devreme, dar am o idee destul de clară despre cum vom juca şi despre jucătorii pe care îi vom folosi, dar nu se ştie ce se poate întâmpla până atunci. Am multe opţiuni pentru primul 11 şi pentru restul meciului. Cred că lumea care ne-a urmărit şi-a făcut o idee despre cine va juca împotriva României. Mă simt foarte bine, relaxat. Totul este plănuit. Obiectivul este să fim pregătiţi pentru startul competiţiei. Sunt foarte fericit să fiu aici. Este bine că publicul are această relaţie strânsă cu jucătorii şi este alături de ei", a declarat Didier Deschamps, într-un interviu acordat pentru cotidianul Le Figaro.

Franţa mai are două meciuri de pregătire până la partida de deschidere a Campionatului European împotriva României. Selecţionata antrenată de Didier Deschamps va juca împotriva Camerunului, pe 30 mai, şi Scoţia, pe 4 iunie.

Selecţionerul Franţei a spus că toţi jucători care au fost convocaţi pentru Campionatul European au şanse să facă parte din primul 11.

"Nu există o diferenţă pentru rezervişti. Nu vreau să fac distincţii între cei 23 şi rezervişti. Franţa este un singur grup şi o singură familie. Toţi poartă acelaşi tricou. Astăzi am 17 jucători. Săptămâna viitoare, voi avea 29. Nu trebuie să se facă o distincţie. Ei vor avea aceeaşi atenţie din partea mea şi mă aştept ca ei să fie foarte implicaţi", a mai spus selecţionerul Franţei.

În afara meciului cu naţionala României, selecţionata Franţa va mai juca în grupa A, cu Albania, pe 15 iunie, şi Elveţia, pe 19 iunie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici