Diego Costa va fi transferat de Chelsea în schimbul a aproximativ 40 milioane de euro

Atacantul spaniol de origine braziliană al echipei Atletico Madrid, Diego Costa, va fi transferat de Chelsea Londra în schimbul a 32 de milioane de lire sterline (aproximativ 39,2 milioane de euro), a anunţat presa engleză.

204 afișări
Imaginea articolului Diego Costa va fi transferat de Chelsea în schimbul a aproximativ 40 milioane de euro

Diego Costa (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Suma de transfer a atacantului este echivalentă cu clauza de reziliere.

După ce grupările au ajuns la un acord, Diego Costa va putea discuta termenii personali de transfer, salariul său urmând să fie în jurul a 150.000 de lire sterline pe săptămână (aproximativ 184.000 de euro), de trei ori mai mult decât are în prezent.

Chelsea a dorit să perfecteze cât mai repede transferul lui Diego Costa, pentru a putea decide în privinţa celorlalţi atacanţi din lot, după ce Fernando Torres, Demba Ba şi Samuel Eto'o au marcat puţine goluri în acest sezon, iar gruparea londoneză a ratat titlul în Premier League.

Daily Mail notează că atacantul Romelu Lukaku, care a fost împrumutat în acest sezon de Chelsea la Everton, pentru care a înscris 15 goluri, ar putea fi oferit ca monedă de schimb pentru Diego Costa, însă jucătorul belgian are unele rezerve, după recentele cazuri de rasism din Spania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici