Diego Maradona a fost externat din spital după ce medicii i-au descoperit o hemoragie gastrică/ Ce spune fiica lui

Fostul internaţional argentinian Diego Armando Maradona a fost externat din spital după ce se internase din cauza unei hemoragii gastrice descoperite de medici, potrivit BBC.

407 afișări
Imaginea articolului Diego Maradona a fost externat din spital după ce medicii i-au descoperit o hemoragie gastrică/ Ce spune fiica lui

Diego Maradona a fost externat din spital după ce medicii i-au descoperit o hemoragie gastrică

Fiica lui Diego Maradona a declarat că fostul internaţional, în vârstă acum de 58 de ani, a mers la un control de rutină, când medicii i-au descoperit hemoragia stomacală.

Problema nu este însă una gravă, aşa că legenda fotbalului din Argentina a părăsit spitalul, potrivit BBC.

"Pentru cei care erau îngrijoraţi pentru tatăl meu, pot să vă spun că este bine şi ajunge acasă curând", a declarat fiica sa Dalma.

Maradona, care a condus în 1986 naţionala Argentinei către victoria la Cupa Mondială, este antrenor în prezent al echipei Dorados de Sinaloa, din a doua divizie mexicană.

În iunie 2018, la meciul Nigeria - Argentina de la Campionatul Mondial din Rusia, "El Pibe d'Oro" a fost cărat pe braţe şi dus la spital la finalul meciului de la Sankt Petersburg. Diego Maradona a avut, în trecut, probleme de sănătate din cauza consumului de droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici