Dimitrov l-a învins pe Zverev şi a ajuns în finala de la Miami

Bulgarul Grigor Dimitrov l-a învins vineri pe Alexander Zverev cu 6-4, 6-7(4), 6-4 şi a ajuns în finala Miami Open, unde îl va înfrunta pe numărul trei mondial, Jannik Sinner.

497 afișări
Imaginea articolului Dimitrov l-a învins pe Zverev şi a ajuns în finala de la Miami

Sursa foto: X

Victoria lui Dimitrov îi va permite acestuia să revină în top 10 pentru prima dată din 2018.

În finala de duminică de la Miami Open, Dimitrov îl va înfrunta pe Sinner, care a trecut cu 6-1 6-2 de Daniil Medvedev, campionul în exerciţiu de la Miami, şi a ajuns în finală pentru al doilea an consecutiv.

Tenismanul Italian de 22 de ani este la o victorie distanţă de al treilea său titlu al sezonului, care l-ar trimite pe locul 2 în clasamentul ATP, cel mai bun din carieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici