Dinamo a fost învinsă de FC Argeş, scor 5-2

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 5-2 (2-1), de formaţia FC Argeş, în etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I.

270 afișări
Imaginea articolului Dinamo a fost învinsă de FC Argeş, scor 5-2

Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cazan '13, Iordache '45+6, Dulcea '52, '58 şi Iordache '89, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Zicu '30 şi Cl. Niculescu '90+3.

FC Argeş a deschis scorul în minutul 13, atunci când Cazan a reluat balonul cu capul în vinclul porţii apărate de Matache, după un corner executat de Tameş.

În minutul 30, dinamoviştii au reuşit egalarea prin Zicu, care a înscris printr-un şut de la 3 metri, după o centrare a lui Torje.

Adrian Iordache i-a readus în avantaj pe piteşteni în minutul 45+6, reluând cu capul în plasă balonul centrat de pe partea dreaptă de Mircea Stan.

În minutul 52, Iordache a pătruns pe partea stângă, a centrat în mijlocul careului şi Dulcea a reluat în plasa porţii lui Matache ridicând scorul la 3-1.

Dulcea a ridicat scorul la 4-0, în minutul 58, reluând cu capul un balon centrat de pe partea dreaptă de Vasile Stan.

În minutul 89, Doman a scăpat singur spre poarta dinamoviştilor şi l-a învins cu un şut plasat pe Matache.

În minutul 90+3, Mitea a pătruns pe partea stângă, a şutat în bara porţii apărate de Boşneag, dar balonul a ajuns la Claudiu Niculescu care a înscris din apropiere.

FC Argeş: 1. Boşneag - 2. M. Stan, 25. Cazan, 28. N. Diţă (24. V. Stan '58), 23. Poienaru - 27. Voicu (16. Ghiţă '68), 10. Tameş, 4. Bazzi, 9. Cr. Tănase (7. Doman '28) - 13. Dulcea, 20. Iordache. Antrenor: Ionuţ Badea.

Dinamo: 23. Matache - 6. Homei (25. Scarlatache '53), 18. L. Goian, 4. Moţi, 3. Pulhac - 22. Torje (14. Mitea '60), 29. N'Doye, 17. Papa Malick (24. Mendy '49), 7. Zicu - 10. Dănciulescu, 99. Cl. Niculescu. Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Cazan '27, Diţă '41

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Ionel Popa, Octavian Şovre (asistenţi) - Marian Balaci (rezervă)

Observatori: Ioan Mureşan, Dumitru Mihalache.

Fundaşul echipei FC Argeş, Daniel Bălaşa, a fost suspendat pentru acest meci, deoarece a primit cartonaş roşu etapa trecută la partida cu Oţelul Galaţi şi a fost eliminat. Bălaşa a devenit tătic în ziua meciului cu Dinamo, soţia sa născând, la Craiova, un băieţel de 3,700 kg. "Să fie sănătos şi să ajungă fotbalist mai bun decât tatăl lui", a declarat Bălaşa.

Suporterii dinamovişti au scandat "Mercenarii", l-au înjurat pe acţionarul Vasile Turcu dar şi o parte a jucătorilor.

Din conducerea dinamovistă, la partida de la Piteşti, au fost prezenţi doar directorul sportiv Petre Buduru, organizatorul de competiţii Constantin Eftimescu şi ofiţerul de presă Ionel Culina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici