Dinamo a solicitat disputarea meciurilor internaţionale pe National Arena

Dinamo a solicitat FRF ca meciurile internaţionale de pe teren propriu să le dispute pe National Arena, după inaugurarea acestui stadion, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele CA al grupării "alb-roşii", Nicolae Badea.

133 afișări
Imaginea articolului Dinamo a solicitat disputarea meciurilor internaţionale pe National Arena

Dinamo a solicitat disputarea meciurilor internaţionale pe National Arena (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Noi am solicitat ca meciurile internaţionale să le disputăm pe noul stadion naţional încă de când a apărut proiectul. Pe de altă parte, meciurile din campionat, la numărul de spectatori prezenţi, ar fi dezamăgitor ca pe un stadion de 50.000 de locuri să jucăm cu 1.000 de spectatori", a declarat Badea.

Conform contractului semnat de reprezentanţii Primăriei Capitalei şi ai Guvernului României cu JW Max Bogl - Astaldi, constructorul arenei, termenul iniţial pentru finalizarea lucrărilor era luna mai 2010, dar acesta a fost decalat pentru finalul anului. Punerea în funcţiune şi probele ar putea întârzia inaugurarea stadionului încă 4-5 luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici