Dinamo Bucureşti - FC Viitorul, scor 1-5, în Liga I

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-1 (1-0), de formaţia FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a XVI-a a Ligii I.

1503 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti - FC Viitorul, scor 1-5, în Liga I

Dinamo Bucureşti - FC Viitorul, scor 1-5, în Liga I

Golurile învingătorilor au fost marcate de Fl. Tănase '32 din penalti, Achim '64, '90+1 şi Aganovici '86, '90+2, în timp ce pentru gazde a înscris Gnohere, în minutul 53.

0-1: Tănase a transformat penaltiul acordat de arbitrul Cătălin Popa, după faultul în careu comis de Mevlja asupra lui Chiţu. Fundaşul dinamovist a primit direct cartonaşul roşu pentru fault în poziţie de ultim apărător.

1-1: Vojnovici a câştigat un duel cu portarul Rîmniceanu, iar balonul a ajuns la Gnohere care a înscris din 6 metri în poarta goală.

1-2: Tănase a păruns în partea stângă, i-a pasat lui Aganovici, acesta a şutat, portarul Popescu a respins în faţă şi Achim a înscris cu un şut din 5 metri.

1-3: Benzar a centrat din partea dreaptă şi Aganovici a înscris cu latul de la 9 metri.

1-4: Achim a stabilit scorul final cu un şut splendid de la 25 de metri.

1-5: Benzar l-a lansat în adâncime pe Aganovici şi croatul a înscris cu un şut de la 14 metri.

Dinamo Bucureşti: I. Popescu - Feussi, Puljici, Mevlja, S. Filip - Nedelcearu, Şerban (Shalaj '65) - C. Matei (Essombe '74), Vojnovici, Palici - Gnohere (Van Haaren '85). Antrenor: Mircea Rednic.

FC Viitorul: Rîmniceanu - Benzar, Boli, Mitrea, Cr. Ganea - Achim, I. Filip, Aganovici - Chiţu (Cernat '74), I. Hagi (Nicoliţă '82), Fl. Tănase (R. Marin '78). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Nedelcearu '12, Şerban '62, S. Filip '73 / I. Filip '58, Boli '82.

Cartonaş roşu: Mevlja '32.

Arbitri: Cătălin Popa (central) - George Neacşu, Andrei Constantinescu (asistenţi) - Dragoş Istrate (rezervă).

Observatori: Laszlo Sajtos, Paul Mincu.

La partida din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat aproximativ 2.000 de spectatori.

Înainte de startul jocului, s-a ţinut un minut de reculegere în memoria victimelor incendiului de vineri, de la clubul Colectiv din Capitală.

Jucătorii echipei Dinamo au ieşit pe teren cu un banner pe care scria "Prea multă durere şi prea mult chin, odihniţi-vă în pace lângă Cătălin".

Suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan au arborat un steag mare de culoare neagră, au întins o pânză neagră deasupra căreia au aprins lumânări şi au afişat un banner pe care scria "Corupţia ucide".

Fanii dinamovişti de la Peluza Sud au afişat următoarele bannere: "O să ne lipsiţi oameni frumoşi", "Fotbal printre cadavre", "De ce se joacă?" şi "Ne vindeţi ţara pe nimic, ne mor fraţii pe trotuare, cât mai suportăm această nepăsare?". De asemenea suporterii de la Peluza Sud au arborat bannere cu numele persoanelor decedate în incendiul de la clubul Colectiv.

De la staţia de amplificare s-a solicitat ca suporterii să nu scandeze în timpul meciului.

În minutul 15, fanii de la Peluza Sud şi cei de la Peluza Cătălin Hîldan le-au cerut jucătorilor să iasă de pe teren, iar apoi au părăsit stadionul în aplauzele celorlalţi spectatori.

În incendiul de vineri seară din Clubul Colectiv au murit 31 de persoane, iar alte aproximativ 130 sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, peste 50 fiind în stare critică sau gravă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici