Dinamo Bucureşti, învinsă la ultimă fază a meciului cu Oţelul Galaţi, e fără victorie în play out

Răzvan Tănasă a adus toate cele trei puncte pentru Oţelul Galaţi, cu un gol marcat la ultima fază a partidei de luni cu Dinamo Bucureşti. La capătul unui meci anost, cu puţin fotbal, gălăţenii au înscris în al treilea minut suplimentar de joc. Oţelul obţine astfel a treia victorie consecutivă.

329 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti, învinsă la ultimă fază a meciului cu Oţelul Galaţi, e fără victorie în play out

Dinamo Bucureşti, învinsă la ultimă fază a meciului cu Oţelul Galaţi, e fără victorie în play out

Gazdele au avut prima ocazie cu adevărat periculoasă la poarta adversă puţin după primele 30 de minute de joc, când Maciel a şutat de două ori pe cadrul porţii, mingea find respinsă de fiecare dată de Golubovic, care a scăpat cu un şut peste poartă, la a treia tentativă, a lui Teles, în aceaşi fază.

Golubovic s-a evidenţiat din nou cu o dublă paradă, în minutul 70, cu care i-a blocat pe Cisotti şi pe Maciel, care au şutat din careu, de fiecare dată pe direcţia portarului dinamovist.

Dinamo s-a apropiat ceva mai periculos de poarta elevilor lui Dorinel Munteanu şi Dorin Toma, dar nu a izbutit să provoace pericol.

Soarta meciului a decis-o Răzvan Tănasă, care, servit de Teles, a făcut o cursă de 20-25 de metri până în zona centrală din faţa careului mare, de unde a şutat imparabil, reuşind primul său gol în Superligă, la 20 de ani.

Cele 3 puncte o aduc pe Oţelul la cota 26, pe locul 9, la egalitate de puncte cu U Cluj şi la un punct de UTA Arad, prima clasată în zona de play out.

Dinamo Bucureşti, cu două înfrângeri şi o remiză în play out, rămâne pe loc direct retrogradabil, cu 16 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici