Dinamo Bucureşti, victorie importantă cu Wisla Plock, în Liga Campionilor EHF

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti, a reuşit joi să obţină a treia victorie în grupele Ligii Campionilor EHF, învingând pe teren propriu echipa poloneză Wisla Plock cu scorul de 32-27 (15-14), într-un meci contând pentru etapa a 7-a a grupei A.

371 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti, victorie importantă cu Wisla Plock, în Liga Campionilor EHF

Dinamoviştii au condus pe toată durata partidei, cu excepţia primelor minute de joc, având în permanenţă un avantaj fragil de 1-3 goluri. Desprinderea decisivă a avut loc pe finalul meciului, când, de la 26-25, campioana României a marcat de 6 ori, primind doar 2 goluri.

Kukic, cu7 goluri, Negru, cu 6, şi Shebib, cu 5, au fost principalii marcatori în tabăra condusă de Xavier pascual.

Ante Kuduz a primit pe final cartonaşul roşu, după ce l-a lovit cu mingea în cap pe un apărător polonez.

Dinamo e pe locul 5, cu 7 puncte, în clasamentul grupei A, după 7 etape, primul loc fiind ocupat de Vesprem (13p), urmată de PSG (12p). Magdeburg (cu un meci mai puţin) şi GOG au tot 7 puncte, ocupând locurile 3, respectiv 4.

Ultimul loc ce duce la calificarea în fazele eliminatorii este ocupat de Wisla Plock, cu 5 puncte.

Etapa următoare, Dinamo Bucureşti întâlneşte în deplasare, pe 1 decembrie, pe Wisla Plock.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici