Dinamo cere Stelei 1.260 de bilete gratuite

FC Steaua ar trebui să acorde grupării dinamoviste un număr de 1.260 de bilete gratuite pentru derbiul de vineri, din cadrul etapei a XXX-a a Ligii I, în baza unui protocol de reciprocitate încheiat între cele două cluburi, la începutul lunii noiembrie.

15 afișări
Imaginea articolului Dinamo cere Stelei 1.260 de bilete gratuite

Dinamo cere Stelei 1.260 de bilete gratuite (Imagine: Mediafax Foto)

Conform actului semnat de cele două părţi chiar în ziua disputării partidei tur, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, Dinamo se obliga să acorde suporterilor oaspeţi un număr de 676 de bilete cu titlu de gratuitate, reprezentând 5 la sută din locurile stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

În baza aceluiaşi document, FC Steaua se obliga ca la meciul retur, programat vineri, de la ora 21.00, să acorde 1.260 de bilete pentru suporterii dinamovişti, adică 5 procente din totalul locurilor de pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

La partida tur, a existat un litigiu între cele două gruprări, legat de biletele pentru fanii stelişti. Din cauza unui conflict între suporteri şi finanţatorul Gigi Becali, FC Steaua a anunţat iniţial atât Jandarmeria Capitalei, cât şi gruparea FC Dinamo că renunţă la bilete. Ulterior, oficialii stelişti s-au răzgândit şi au cerut biletele, dar Dinamo a refuzat în primă instanţă, susţinând că a apucat să le pună în vânzare. În cele din urmă, steliştii au primit cele 676 de bilete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici