Dinamo, învinsă de Elfsborg, cu scorul de 2-1

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), de formaţia suedeză IF Elfsborg, într-un meci din prima manşă a turului I al Cupei UEFA.

1 afișare
Imaginea articolului Dinamo, învinsă de Elfsborg, cu scorul de 2-1

Dinamo a fost învinsă de Elfsborg, cu scorul de 2-1

Golul dinamoviştilor a fost marcat de Claudiu Niculescu, în minutul 8, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Keene, în minutele 10 şi 31.

Dinamo a deschis scorul în minutul 8 prin Claudiu Niculescu, care a reluat în plasă o minge centrată din corner de Cătălin Munteanu şi recentrată de Lucian Goian.

După doar două minute, Keene este găsit cu o pasă în adâncime, trece de Galliquio şi înscrie de la 7 metri cu un şut plasat pe lângă Bogdan Lobonţ, restabilind egalitatea.

În minutul 31, acelaşi Keene pătrunde pe partea stângă, îl driblează pe Goian şi şutează din unghi sub transversală, ridicând scorul la 2-1 pentru Elfsborg.

Suporterii dinamovişti au afişat un banner pe care era scris: "Pentru libertate ne batem cu o lege, nici însuşi Dumnezeu nu poate să ne lege".

Cu zece minute înainte de începerea meciului, la Peluza Cătălin Hâldan a avut loc un incident între agenţii de ordine şi un grup de suporteri. Incidentul s-a încheiat după ce agenţii de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene. Un alt incident s-a petrecut în minutul 15, atunci când unul dintre agenţi a fost bătut, după ce a încercat să intre în suprafaţa dintre tribune şi gardul despărţitor de terenul de joc.

Galeria dinamovistă a scandat în repriza a doua: "La puşcărie, Mitică la puşcărie", "Ruşine, ruşine să vă fie", "Mercenarii, mercenarii" şi "Voi nu însemnaţi nimic, unicul căpitan este Cătălin Hâldan".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici