Dinamo învinsă de Qarabag FK, scor 1-0, într-un meci amical

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică, de echipa azeră Qarabag FK, în primul meci din cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

97 afișări
Imaginea articolului Dinamo învinsă de Qarabag FK, scor 1-0, într-un meci amical

Dinamo învinsă de Qarabag FK, scor 1-0, într-un meci amical (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

Golul a fost marcat de Leroy, în minutul 57, informează site-ul oficial al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Dinamo a jucat în prima repriză în următoarea formulă: Naumovski - Bărboianu, Asanovic, Thicot, Grecu (A. Radu '30) - Cioinac, Boubacar, Krausz - V. Lazăr, Bilinski, Velici (D. Buia '38).

În a doua parte a partidei, pentru echipa din Liga I au evoluat: Naumovski - Rus, Nedelcearu, D. Grigore, S. Filip (A. Radu '82) - I. Şerban (D. Buia '70), Diakhate, C. Munteanu - C. Matei, Ţucudean, D. Rotariu.

Echipa bucureşteană va mai juca duminică un amical, de la ora 17.30, cu FK Luch-Energiya Vladivostok (Rusia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici