Dinamo la al optulea meci fără victorie, după remiza albă cu Poli Iaşi

  • Dinamo Bucureşti – Politehnica Iaşi s-a încheiat cu scorul de 0-0, vineri seara, în al doilea meci al etapei a 14-a din Superliga la fotbal masculin.
  • A fost un meci de uzură, cu puţine ocazii importante la cele două părţi, Dinamo ajungând la al optulea meci fără victorie în campionat.
156 afișări
Imaginea articolului Dinamo la al optulea meci fără victorie, după remiza albă cu Poli Iaşi

Sursa foto: MediafaxFoto

Prima repriză a fost cea mai animată, singura în care mingea a prins cadrul porţii şi cei doi portari au fost nevoiţi să intervină.

Ilic a fost primul care l-a pus la încercare pe portarul moldovenilor, Lung, care a respins în lateral un şut din marginea careului.

Marchioni şi Harrison au replicat la poarta lui Golubovic, la post de fiecare dată.

Repriza secundă nu a consemnat niciun şut pe poartă, meciul încheindu-se cu scorul de 0-0.

Dinamo are acum 10 puncte, cu care se situează pe locul 15, în timp ce Poli Iaşi e pe 10, cu 16 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici