Dinamo: Marius Niculae a acceptat reducerea contractului cu 40 la sută

Atacantul Marius Niculae, revenit în această vară la Dinamo după împrumutul la Kavala, în Grecia, a semnat luni un contract cu gruparea "alb-roşie" valabil până la finalul anului 2012, acceptând reducerea salariului cu 40 la sută, informează site-ul oficial al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

103 afișări
Imaginea articolului Dinamo: Marius Niculae a acceptat reducerea contractului cu 40 la sută

Dinamo: Marius Niculae a acceptat reducerea contractului cu 40 la sută (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Marius Niculae a acceptat reducerea cu 40 la sută a contractului şi a semnat un nou angajament cu FC Dinamo, valabil până în decembrie 2012", a anunţat preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea.

Jucătorul consideră că e un gest normal ţinând cont de situaţia financiară din fotbalul românesc. "Este un gest normal ţinând cont de situaţia financiară în fotbalul românesc. În momentul de faţă trebuie să ne gândim numai la performanţa echipei, la suporterii noştri şi sunt foarte încrezător că vom reuşi lucruri importante în sezonul viitor. Pe Liviu Ciobotariu îl cunosc foarte bine, am jucat împreună în Ştefan cel Mare şi sunt convins că va avea rezultate la Dinamo", a declarat Marius Niculae pentru www.fcdinamo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici