Dinamo scapă de sancţiuni

Preşedintele Comisiei de Disciplină a LPF, Ion Neagu, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că membrii instanţei pe care o prezidează au decis revizuirea sancţiunii împotriva clubului Dinamo de a juca cu porţile închise, în acelaşi timp anulând şi amenda de 20.000 de lei.

12 afișări
Imaginea articolului Dinamo scapă de sancţiuni

Dinamo scapă de sancţiuni (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Clubului Dinamo i s-a admis revizuirea hotărârii 80 din 7 octombrie, prin care Comisia de Disciplină îl sancţionase cu o etapă cu porţile închise şi o penalitate financiară de 20.000 de lei. Cei de la Dinamo au venit cu probe, ne-au arătat casete că nu au fost injurii la adresa conducerii clubului, ci a altor persoane şi am admis revizuirea anulând sancţiunea cu suspendarea cât şi penalitatea. Dar FC Dinamo a primit în schimb un avertisment, iar de acum înainte sunt recidivişti", a declarat Neagu la sfârşitul şedinţei.

În urma incidentelor din timpul partidei Dinamo-Pandurii Târgu Jiu, din cadrul etapei a IX-a a Ligii I, când suporterii dinamovişti au scandat împotriva conducerii clubului, clubul dinamovist fusese sancţionat cu un joc fără spectatori şi 20.000 de lei penalitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici