Dinu: Dinamo are 40% şanse de calificare

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că echipa antrenată de Dario Bonetti are 40 la sută şanse de calificare în 16-imile Ligii Europa, Panathinaikos Atena şi Galatasaray Istanbul, fiind favoritele grupei F.

20 afișări
Imaginea articolului Dinu: Dinamo are 40% şanse de calificare

Dinu: Dinamo are 40% şanse de calificare (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Dacă stăm să ne gândim ce am realizat în urmă cu o noapte, şansele în grupă sunt destul de mari. Dar imperativul este acela că trebuie continuat ceea ce am început la Liberec. Nu e uşor pentru că se cunoaşte inconstanţa emoţională a românului, inclusiv a jucătorului de fotbal.

Şanse de calificare cred că avem în jur de 40 la sută. Panathinaikos şi Galata, chiar dacă sunt două echipe tot din Balcani, sunt mult mai puternice. Sturm, după părerea mea ar fi o echipă mai abordabilă, deşi este o echipă tânără.

Există însă şi impedimentul că vom juca fără spectatori pe teren propriu. Contează asta pentru că în general un stadion gol favorizează în primul rând echipa care se concentrează mai mult, care a re forţă mai mare de joc. Acum noi sperăm să fim noi aceia, aşa cum am dovedit-o la Liberec. Dar în principal, favorite sunt Galatasaray şi Panathinaikos. Important este că într-un an de zile se vor anula jocurile pe care le avem de disputat cu porţile închise. Să sperăm că din asta vom avea toţi de câştigat", a declarat Dinu.

Dinamo va juca în grupa F a Ligii Europa, cu formaţiile Panathinaikos Atena (Grecia), Galatasaray Istanbul (Turcia) şi Sturm Graz (Austria), conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Monte Carlo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici