Dinu Gheorghe:Fanii dinamovişti vor intra pe stadion doar dacă vom avea CNP-urile şi semnăturile lor

Preşedintele grupării FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, vineri, că suporterii dinamovişti vor intra pe stadionul Tineretului, la partida de duminică doar în cazul în care va primi o hârtie cu toate CNP-uri fanilor şi semnăturile acestora.

31 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe:Fanii dinamovişti vor intra pe stadion doar dacă vom avea CNP-urile şi semnăturile lor

Dinu Gheorghe:Fanii dinamovişti vor intra pe stadion doar dacă vom avea CNP-urile şi semnăturile lor

"Ceea ce am primit noi din partea celor de la Dinamo, sunt două adrese din care reiese că Mihnea Ionescu îşi asumă răspunderea în cazul în care se vor produce daune pe stadionul nostru. Cine este acest Mihnea Ionescu?

Nu este legal, pentru că nu are cum o persoană să răspundă pentru asta, legea spune altceva, astfel că nu vor intra pe stadion cu însemnele lui Dinamo decât dacă noi vom primi o hârtie din partea ligii suporterilor dinamovişti, ceea ce nu am primit până acum. Eu îi cred pe ei că sunt legali, dar am nevoie să acţioneze conform legislaţiei.

Îmi trebuie CNP-ul fiecărei persoane, cu semnătură, exact cum spune legea. Dacă toate aceste lucruri vor fi îndeplinite, atunci avem să le asigurăm 650 de scaune, în sectorul rezervat lor.

Preţul unui bilet este de 50 lei, astfel că dacă vor fi legali şi vor cumpăra bilete, pot fi pe stadion fără niciun fel de problemă", a declarat Dinu Gheorghe într-o conferinţă de presă.

Partida FC Braşov-Dinamo, din cadrul etapei a X-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici