Director general Cesena: Mutu trebuie să fie un exemplu pentru toţi tinerii noştri fotbalişti

Directorul general al clubului AC Cesena, Luca Mancini, a declarat, miercuri, la Radio Blu, că atacantul român Adrian Mutu trebuie să fie un exemplu pentru toţi tinerii fotbalişti ai grupării italiene.

153 afișări
Imaginea articolului Director general Cesena: Mutu trebuie să fie un exemplu pentru toţi tinerii noştri fotbalişti

Director general Cesena: Mutu trebuie să fie un exemplu pentru toţi tinerii noştri fotbalişti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu este un jucător extrem de important pentru noi. Am încercat să-l aducem încă de anul trecut, dar nu am reuşit. El trebuie să fie un exemplu pentru toţi tinerii noştri fotbalişti", a spus Mancini.

AC Cesena, care nu a obţinut nicio victorie în acest sezon, ci doar o remiză în cinci etape, va întâlni, duminică, pe teren propriu, de la ora 13.30, fosta formaţie a lui Adrian Mutu, AC Fiorentina, în runda a VII-a a campionatului Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici