Diţă, locul trei la cursa de 10 kilometri de la Londra

Campioana olimpică la maraton de la Beijing, Constantina Diţă, a ocupat poziţia a treia în cursa atletică de 10 kilometri "BUPA London 10.000" desfăşurată, luni, pe străzile capitalei Angliei.

22 afișări
Imaginea articolului Diţă, locul trei la cursa de 10 kilometri de la Londra

Diţă, locul trei la cursa de 10 kilometri de la Londra (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Constantina Diţă a terminat cursa în 34 de minute şi 25 de secunde, fiind devansată de Kim Smith din Noua Zeelandă şi Hatti Dean din Marea Britanie. La final, ea s-a declarat mulţumită de rezultat având în vedere oboseala acumulată în maratonul de la Londra.

"Timpul meu nu a fost unul foarte bun, dar sunt totuşi mulţumită că am terminat printre primele trei. E prima cursă după maratonul de la Londra, am avut o perioadă destul de lungă în care a trebuit să-mi revin după problemele de acolo, în plus fetele care m-au învins sunt mult mai tinere, aşa că în condiţiile date e un rezultat care mă satisface", a afirmat campioana olimpică de la Beijing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici