Djokovici: "Îl respect pe Murray, va mai avea ocazia de a se lupta pentru titlu la Australian Open"

Novak Djokovici, câştigătorul Australian Open, în proba de simplu masculin, şi liderul mondial în clasamentul ATP, a declarat că Andy Murray, adversarul său din finală, va mai avea ocazia de a se impune în turneul de la Melbourne, informează Eurosport.

493 afișări
Imaginea articolului Djokovici: "Îl respect pe Murray, va mai avea ocazia de a se lupta pentru titlu la Australian Open"

Djokovici: "Îl respect pe Murray, va mai avea ocazia de a se lupta pentru titlu la Australian Open"

"Îl respect pe Andy Murray, este o persoană deosebită şi cred că va mai avea multe posibilităţi să câştige acest trofeu. Oricum, se va simţi uimitor ca tată, în curând. Îi spun din experienţă. Australian Open este cel mai bun turneu de Grand Slam. Sunt onorat să mă aflu lângă legendele tenisului", a spus Novak Djokovici, liderul mondial în clasamentul ATP, care l-a egalat, cu 11 titluri de Grand Slam, pe fostul jucător australian, Rod Laver, care a urmărit, din tribună, finala de duminică.

"Am mai fost aici, în aceeaşi postură. Îl felicit pe Djokovici pentru constanţa în joc de care a dat dovadă", a declarat Murray, care are doar nouă victorii în faţa lui Djokovici din 31 de întâlniri. Murray a terminat discursul în lacrimi, atunci când i-a mulţumit, pentru susţinere, soţiei sale însărcinate.

Murray a ajuns de cinci ori în finala turneului de simplu masculin de la Australian Open, dar le-a pierdut pe toate. Jamie, fratele lui Andy, a câştigat proba de dublu masculin din acest an de la Australian Open, alături de Bruno Soares (Brazilia).

Novak Djokovici (Serbia), favorit 1, l-a învins, duminică, în trei seturi, pe Andy Murray (Marea Britanie), favorit 2, scor 6-1, 7-5, 7-6 (3), şi a câştigat finala turneului de simplu masculin la Australian Open.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici