Doctorul Alin Popescu: Sunt în mari dubii că Mutu ar fi luat intenţionat această substanţă

Doctorul Alin Popescu, specialist în medicina sportivă, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că îi este greu să creadă că Adrian Mutu a luat intenţionat subitramină, cu care a fost depistat pozitiv la un control antidoping, aceasta aflându-se în foarte multe medicamente.

29 afișări
Imaginea articolului Doctorul Alin Popescu: Sunt în mari dubii că Mutu ar fi luat intenţionat această substanţă

Doctorul Alin Popescu: Sunt în mari dubii că Mutu ar fi luat intenţionat această substanţă (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Sunt în mari dubii că Mutu ar fi luat intenţionat această substanţă, deoarece subitramina se găseşte în foarte multe medicamente. Această substanţă reprezintă un risc prea mare cu efecte prea mici pentru orice sportiv. Din păcate, Mutu este recidivist în acest sens şi nu cred că va scăpa prea uşor, mai ales că cei depistaţi pozitiv la prima probă, în cele mai multe cazuri vor fi depistaţi pozitiv şi la cea de-a doua", a declarat doctorul Alin Popescu.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei, a anunţat, joi, Comitetul Olimpic Italian (CONI). CONI a anunţat că testul a fost făcut de laboratorul din Roma

Partida Fiorentina - Bari s-a disputat la 10 ianuarie şi s-a încheiat cu scorul de 2-1, pentru echipa gazdă. Mutu a fost titular în acel meci şi a marcat în mintul 38, aducând egalarea pentru Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici