Doi juniori de la secţia de rugbi a clubului Dinamo, bătuţi după meciul cu Zlatna

Antrenorul echipei de rugbi a CS Dinamo, Ştefan Demci, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că doi rugbişti juniori au fost bătuţi în incidentele petrecute după partida de joi seară dintre Dinamo şi CS Zlatna, însă purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, nu confirmă informaţia.

35 afișări
Imaginea articolului Doi juniori de la secţia de rugbi a clubului Dinamo, bătuţi după meciul cu Zlatna

Doi juniori de la secţia de rugbi a clubului Dinamo, bătuţi după meciul cu Zlatna (Imagine: Mediafax Foto)

"În incidentele de la meci au fost şi doi juniori de la secţia de rugbi, doi copii care stăteau la terasă. În afara lor, din câte am înţeles, a mai fost şi un baschetbalist sârb, care stătea la masă şi bea o cafea şi a fost lovit cu o scrumieră în faţă. Este inadmisibil la ce s-a ajuns", a spus, vineri, Ştefan Demci.

În schimb, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei şi directorul de imagine al secţiei de rugbi a CS Dinamo, comisarul Christian Ciocan, a infirmat informaţiile potrivit cărora doi rugbişti juniori ar fi fost bătuţi joi seară. "Doamna preşedintă Elisabeta Lipă nu are cunoştinţă de aşa ceva şi nici eu nu am fost informat. Am verificat şi la secţia 6 de Poliţie şi nu există nicio plângere, aşadar infirm aceste lucruri. De baschetbalist ştiu, am aflat, a fost lovit cu o scrumieră în plină figură şi a fost transportat de urgenţă la spital. A refuzat să facă vreo plângere", a precizat Ciocan, pentru MEDIAFAX.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Sorina Plăcintă, a precizat, vineri, într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, că una dintre victimele incidentelor din faţa Complexului Sportiv "Dinamo" este baschetbalistul sârb al formaţiei "alb-roşii", Tomco Sokolov, care a suferit o fractură de piramidă nazală.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a anunţat, vineri, că nu a fost depusă nicio plângere penală în cazul incidentului de la stadionul Dinamo, dar a precizat că au fost prinse şi audiate 33 de persoane. Ciocan a precizat că în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ultraj şi încăierare şi, totodată, două persoane în maşinile cărora au fost găsite două cozi de topor sunt cercetate pentru port de armă albă.

Un incident violent a avut loc, joi seară, la finalul meciului Dinamo - CS Zlatna, scor 5-0, din Cupa României, mai mulţi suporteri ai echipei dinamoviste fiind atacaţi de un grup de aproximativ 50 de persoane, în timp ce se aflau la o terasă din faţa stadionului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici