Dominic Thiem nu vrea să îşi ajute colegii clasaţi în afara Top 100 ATP şi WTA: "Nu dau bani jucătorilor mai slabi"

  • Dominic Thiem (26 de ani, nr. 3 ATP) a declarat că nu va dona bani pentru jucătorii clasaţi în afara Top-ului 100
  • Tenismenul din Austria are o avere de peste 8 milioane de euro
  • Emmanuel Adebayor (36 de ani), fostul jucător al echipei Arsenal, a dezvăluit că nu a donat şi nici nu o să doneze bani pentru a ajuta în lupta contra noului coronavirus
145 afișări
Imaginea articolului Dominic Thiem nu vrea să îşi ajute colegii clasaţi în afara Top 100 ATP şi WTA: "Nu dau bani jucătorilor mai slabi"

Sursa FOTO: Hepta

Dominic Thiem, numărul 3 ATP, nu vrea să îşi doneze o parte din banii câştigaţi din tenis pentru a-i ajuta pe jucătorii mai slabi clasaţi. Ideea de a deschide un cont în care să fie viraţi 30.000 de euro pentru sportivii din afara Top 100 ATP şi WTA nu l-a atras pe tenismenul austriac.

"Nu văd niciun jucător mai slab clasat că se luptă pentru viaţa lui, din cauza crizei financiare. În plus, în circuitul ITF sunt sportivi care nu dau 100%, nu sunt preocupaţi de munca lor şi nu sunt profesionişti. De ce trebuie să le dau eu bani?"

Thiem a adăugat însă că este dispus să doneze bani pentru a-i ajuta pe cei care suferă din cauza noului coronavirus.

"Dacă trebuie să donez ceva o voi face pentru persoanele vulnerabile sau instituţii, care au nevoie de aceşti bani în situaţia asta dificilă. Nicio profesie din lumea asta nu îţi garantează un succes mare la începutul carierei. tpţi trebuie să luptăm încontinuu pentru a urca în clasament, niciun nu este exclus". 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici