Dorinel Munteanu, despre Cosmin Contra: Nu cred că trebuie demis. Trebuie să vină asta din oficiu

Dorinel Munteanu, fostul internaţional român, cu 135 de prezenţe sub tricolor, a vorbit despre greşelile pe care le-a făcut selecţionerul Cosmin Contra în momentul în care a alcătuit echipa pentru lupta pentru Campionatul European din 2020.

149 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu, despre Cosmin Contra: Nu cred că trebuie demis. Trebuie să vină asta din oficiu

Dorinel Munteanu, despre Cosmin Contra: Nu cred că trebuie demis. Trebuie să vină asta din oficiu

"Echipa noastră naţională n-a avut un nucleu de bază în aceste preliminarii. Eu am spus-o mereu. Un nucleu pe care să se poată baza, chiar dacă nu jucau la echipele de club. Mereu am făcut naţionala după ureche, după nişte principii pe care eu nu le-am înţeles. Suntem cu toţii dezamăgiţi”

Cosmin trebuia să facă cel mai bun 11 în aceste preliminarii. Am schimbat sistemul de joc de vreo patru ori. Nu putem face un pas în faţă dacă schimbi mereu sistemul şi echipa.

Vreţi să mă provocaţi? Nu cred că trebuie demis. Trebuie să vină asta din oficiu. Din moment ce Cosmin crede că toată lumea are ceva cu el, nu e un semn bun", a spus Dorinel Munteanu.

Spania - România s-ar putea să fie ultimul meci al lui Cosmin Contra pe banca tricolorilor. Partida care se va juca la Madrid va fi ultimul duel din campania de calificare la EURO 2020, programată luni, 18 noiembrie, de la ora 21:45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici