Dorinel Munteanu: Meciul cu Olympique Lyon de la Bucureşti a fost un accident

Antrenorul echipei Steaua, Dorinel Munteanu, a declarat, marţi, la plecarea în Franţa, că meciul cu Olympique Lyon de la Bucureşti, pierdut cu scorul de 3-5, a fost un accident, apreciind că în partida de miercuri situaţia va fi cu totul alta.

21 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Meciul cu Olympique Lyon de la Bucureşti a fost un accident

Dorinel Munteanu: Meciul cu Olympique Lyon de la Bucureşti a fost un accident (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am emoţii, am încredere în echipă şi mergem să facem un joc bun. Eu zic că meciul de la Bucureşti a fost un accident, acum va fi cu totul altceva. Probabil e meciul ultimei şanse pentru calificarea mai departe în Liga Campionilor, dar pentru Cupa UEFA mai sunt meciuri şi alte şanse. Sunt convins că vom face un joc bun. Şi atmosfera din vestiar este foarte importantă. Cum mă strigă jucătorii? Pe nume", a declarat Munteanu.

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a afirmat că meciul cu Olympique Lyon este extrem de important. "Am emoţii mai mari, dar şi speranţe mai mari. Nu e ultima şansă, dar e cel mai important meci pentru că în urma lui putem vedea dacă mai avem şanse de calificare. Trebuie să înscriem un gol mai mutl decât adversarul. Este adevărat că la Bucureşti trei nu au fost suficiente, dar am avut timp să învăţăm din greşeli. Steaua a jucat bine până acum în Liga Campionilor. Dorinel ştie foarte bine să-şi motiveze jucătorii şi să pregătească un emci, Nu cred că are emoţii aşa mari, cum avea când era jucător. Dorinel ştie să creeze o atmosferă bună în vestiar, mai ales că vine din rândul jucătorilor", a declarat Argăseală.

Argăseală a făcut referire şi la programul încărcat al Stelei. "La lotul pe care îl avem trebuie să facem faţă oricărui program. În fiecare an meciurile cu Dinamo şi Rapid au fost foarte aproape, anul acesta sunt amândouă în deplasare şi între ele Lyon. Probabil că cei de la Rapid au probleme cu baza sportivă, iar dacă nu ştiu să organzieze un meci, e treaba lor. Să înveţe regulamentul pe toate paginile, ei se plictisesc repede şi citesc doar primele pagini. Dacă îndeplinesc toate cerinţele din regulament, nu o să aibă probleme", a menţionat Argăseală.

Delegaţia grupării Steaua Bucureşti a plecat, marţi dimineaţă, de pe Aeroportul Henri Coandă, spre Lyon, în vederea meciului cu echipa locală Olympique, contând pentru etapa a IV-a a grupei F a Ligii Campionilor.

Meciul Olympique Lyon - Steaua Bucureşti, din etapa a patra a grupei F a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Gerland, fiind transmis de Pro TV. După trei partide, pe primul loc în grupa F se află Bayern Munchen cu 7 puncte, urmată de Olympique Lyon cu 5 puncte, Fiorentina cu 2 puncte şi Steaua cu un singur punct.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici