Dorinel Munteanu: Trebuie să debutăm cu dreptul

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că îşi doreşte ca în returul Ligii I să adune mai multe puncte decât în prima parte a campionatului, în opinia lui fiind nevoie să înceapă competiţia cu o victorie în compania grupării Internaţional Curtea de Argeş.

11 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Trebuie să debutăm cu dreptul

Dorinel Munteanu: Trebuie să debutăm cu dreptul (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Sper ca în retur să strângem mai multe puncte decât în tur şi pentru asta trebuie neapărat să debutăm cu dreptul. Îmi este foarte greu să fac primul 11, toţi s-au pregătit exemplar şi nici probleme medicale majore nu au fost. Sper să fiu inspirat şi să începem cu o victorie, nici nu concep altceva", a spus Dorinel Munteanu.

Munteanu este încrezător că echipa pe care o pregăteşte va avea evoluţii mai bune în returul campionatului.

"Am destule motive să fiu foarte încrezător. Cel mai important argument în favoarea optimismului este că au trecut deja şase luni peste noi de când suntem în această formulă. Ochiroşii şi Gravoci au fost primiţi foarte bine şi s-au integrat repede, astfel că avem atuul continuităţii. Eu acum îi cunosc mult mai bine pe jucători, iar ei au înţeles în acest timp ce vreau de la ei. Aştept foarte multe de la băieţi, atât individual cât şi ca echipă. Ei ştiu că pot mai mult decât au arătat în tur", a mai spus Munteanu.

Partida dintre Oţelul Galaţi şi Internaţional Curtea de Argeş, contând pentru etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici