Doroftei: Ar fi frumos să ne calificăm cu Hagi ca antrenor, dar îmi pare rău că s-a retras Lucescu

Fostul pugilist Leonard Doroftei a declarat, vineri, că i-ar plăcea ca echipa naţională să se califice la turneul final al Campionatului European din Polonia şi Ucraina avându-l pe Gheorghe Hagi pe banca tehnică şi a precizat că regretă retragerea lui Răzvan Lucescu de la prima reprezentativă.

97 afișări
Imaginea articolului Doroftei: Ar fi frumos să ne calificăm cu Hagi ca antrenor, dar îmi pare rău că s-a retras Lucescu

Doroftei: Ar fi frumos să ne calificăm cu Hagi ca antrenor, dar îmi pare rău că s-a retras Lucescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sper să ne calificăm şi să mergem mai departe, chiar dacă mai avem unu la sută şanse. Dacă ar fi cu Hagi, ar fi mai frumos. Îmi pare rău pentru Lucescu că s-a retras. Ultimul meci a fost foarte frumos, a fost un meci plăcut. Am văzut altceva, am văzut fotbal, faţă de ultimele meciuri. Au fost şi nişte goluri minunate şi chiar credeam că naţionala e pe un drum bun", a spus Doroftei.

Întrebat dacă Astra Ploieşti poate câştiga titlul în sezonul 2011/2012, Doroftei a răspuns: "Nu cred că mai poate, pentru că a intrat Petrolul acum în Liga I şi nu mai are loc de el. A venit revelaţia Petrolul şi cine ştie...".

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, joi, după discuţia cu Mircea Sandu, că nu este dispus să preia în acest moment echipa naţională şi că nu ştie dacă oferta federaţiei rămâne valabilă la sfârşitul actualei campanii de calificare la turneul final al Campionatului European.

Răzvan Lucescu a renunţat la conducerea tehnică a echipei naţionale a României după victoria cu scorul de 3-0 obţinută, vineri, pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, în faţa selecţionatei Bosniei-Herţegovina, într-o partidă din cadrul preliminariilor Euro 2012.

Doroftei, alături de George Boroi, Carmen Tocală, Sorin Matei, Octavian Bellu, Ivan Patzaichin, Andreea Răducan, Elisabeta Lipă, Gabriela Szabo, Laura Badea, Otilia Bădescu, Cristian Gaţu, Monica Roşu, Carmen Bunaciu şi Crina Coco Popescu, a participat la prezentarea proiectului Junior Sport, care se adresează copiilor şi tinerilor pentru a face sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici