Doroftei: De vină sunt cei din anturajul lui Bute, care au profitat de el

Fostul campion mondial la box profesionist Leonard Doroftei a declarat că Lucian Bute, învins prin KO de britanicul Carl Froch, a fost victima celor din anturajul său, care nu i-au atras atenţia că nu este atât de valoros pentru un meci cum a fost cel de sâmbătă, de la Nottingham.

889 afișări
Imaginea articolului Doroftei: De vină sunt cei din anturajul lui Bute, care au profitat de el

Leonard Doroftei (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Nu este el de vină, de vină sunt cei din anturajul lui care nu l-au lăsat să înţeleagă nivelul la care este şi care au profitat de el. Şi-au bătut joc de el şi de cariera lui. Nu poţi din Divizia B să te duci în Liga Campionilor. Când am atras atenţia, s-a spus că sunt nebun. Unde sunt foştii advesari ai lui Bute, mai boxează, mai sunt? Bute a dezamăgit, dar poate îşi va reveni. Este un profesionist şi trebuie să-l susţinem în continuare. Îmi pare rău că a simţit pe pielea lui adevărata lui valoare şi adevăratul lui nivel. Nu poţi să boxezi ca un amator cu un tăvălug. Eu zic că Froch era de bătut, dacă se va pregăti bine îl va putea bate în viitor", a spus Doroftei, duminică, la DolceSport.

Pugilistul Lucian Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de britanicul Carl Froch, într-un meci disputat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Nottingham, în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.

De-a lungul timpului, Bute a fost criticat în mai multe rânduri de fostul campion mondial al versiunii WBA, Leonard Doroftei, pentru faptul că boxează cu adversari fără valoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici