Doroftei: Moartea lui Gatti este o pierdere pentru box

Fostul pugilist Leonard Doroftei a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că moartea argentinianului Arturo Gatti, fostul său adversar în lupta pentru titlul mondial al categoriei superuşoare, versiunea WBC, reprezintă o pierdere pentru box.

65 afișări
Imaginea articolului Doroftei: Moartea lui Gatti este o pierdere pentru box

Leonard Doroftei (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Nu-mi vine să cred, cu siguranţă moartea lui este o pierdere pentru box. Ce pot să spun... era un mare luptător, avea calităţile unui campion. Nu degeaba i se spunea «Tunetul». M-am convins singur, când l-am întâlnit. La meciul contra lui Gatti nici eu nu am fost în cel mai bun moment al carierei, eram cu gândul mai mult acasă, dar am rămas cu impresia că am dat piept cu un mare campion. Ca oameni din box ne-am simţit, iar din punct de vedere al profesionistului din ring nu aveai cum să nu-l respecţi. De la meciul din 2004 nu ne-am mai văzut, însă, la un moment dat, chiar
îmi trecuse prin cap să fac meciul de retragere contra lui. Păcat că a avut un asemenea sfârşit", a spus Doroftei.

Fostul pugilist Arturo Gatti a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Brazilia, unde se afla de vineri alături de soţia sa, Amanda, şi de fiul lor de un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici