Două angajate ale companiei Renault vor participa cu Dacia Duster la un raliu în Maroc

Două angajate ale companiei Renault vor conduce modelul de serie Dacia Duster în Raliul "Aicha Des Gazelles" ce va avea loc în deşertul din Maroc, în perioada 15-28 martie, aceasta fiind singura cursă automobilistică din lume în care pot concura doar femeile, informează Automobile Dacia.

34 afișări
Imaginea articolului Două angajate ale companiei Renault vor participa cu Dacia Duster la un raliu în Maroc

Două angajate ale companiei Renault vor participa cu Dacia Duster la un raliu în Maroc

"Duster, noul model Dacia, va concura la cea de-a 20-a ediţie aniversară a Raliului Aicha Des Gazelles din Maroc. Două angajate ale companiei Renault, care au jucat un rol important în proiectarea modelului Duster, se vor afla la volanul celor două autoturisme Dacia Duster 4x4, care vor participa la competiţia din Maroc. Cele două angajate sunt Isabelle Charles (responsabilă pentru culorile şi materialele folosite la Duster, dar mai ales de design-ul acestor materiale) şi Nathalie Descout (responsabilă de campania globală de publicitate a lui Dacia Duster). Copiloţi vor fi Dounia Bennani şi Dorothee Topin", informează Automobile Dacia.

Dacia Duster va concura, astfel, în cea de-a doua competiţie inedită de la debutul său în lumea auto, după ce prototipul a participat, anul trecut, la Trofeul Andros, o cursă sportivă pe gheaţă, unde maşina a fost pilotată de fostul pilot de Formula 1 Alain Prost.

În Maroc, concurenţii vor folosi un Duster 1.5 dCi de serie într-o probă de condus ecologic, echipajele câştigătoare urmând să fie cele care vor emite cele mai reduse cantităţi de dioxid de carbon în timpul competiţiei.

Raliul Aicha Des Gazelles este singurul eveniment din motorsport în care pot concura doar femeile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici