Două biciclete ale campioanei olimpice Kristin Armstrong au fost furate

Două biciclete ale campioanei olimpice americane la contratimp Kristin Armstrong au fost furate, valoarea unuia dintre modele fiind de aproximativ 30.000 de dolari.

141 afișări
Imaginea articolului Două biciclete ale campioanei olimpice Kristin Armstrong au fost furate

Kristin Armstrong (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Poliţia germană şi cea americană au deschis o anchetă comună în legătură cu acest furt. O bicicletă dintre cele furate este chiar cea cu care Armstrong a câştigat proba de contratimp de la Londra, a anunţat presa din SUA.

Bicicletele au fost expediate în colete din Germania în SUA, la Boise, însă la sosire cutiile erau goale.

Kristin Armstrong a câştigat, pe 1 august, medalia de aur în proba de contratimp de la Jocurile Olimpice de la Londra. Kristin Armstrong şi-a păstrat astfel titlul olimpic cucerit în 2008, la Beijing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici