Dragnea: Aseară am fost cu Ponta la mine, apoi la restaurant. Nu am fost implicaţi în "alte lucruri"

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, că miercuri seară a plecat cu premierul Victor Ponta de la Guvern la el acasă, în apartamentul pe care îl are închiriat, după care au mers la un restaurant din apropiere şi au băut "împreună" o cafea, arătând că nu au fost implicaţi în "alte lucruri".

285 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Aseară am fost cu Ponta la mine, apoi la restaurant. Nu am fost implicaţi în "alte lucruri"

Vicepremierul Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Eu cu domnul Victor Ponta ieri (miercuri - n.r.) am avut disscuţii de dimineaţă - nu, cam de la 12.00 - până seara târziu la Guvern, împreună cu domnul Voinea şi domnul Chiţoiu, cu fiecare ministru despre fila de buget aferentă ministerului respectiv, după care am plecat cu premierul, recunosc şi îmi asum, chiar la mine acasă", a precizat Dragnea.

"Am fost într-adevăr aseară la mine acasă, după care am fost la un restaurant la 50 de metri de apartamentul pe care îl am închiriat, am băut o cafea împreună şi am plecat, ulterior. Nu îmi aduc aminte să fi fost implicaţi în alte lucruri", a spus Dragnea.

Totodată, el a arătat că salută noua alegere de la Liga Profesionistă de Fotbal şi că speră ca echipa naţională a României să se califice la Campionatul Mondial, la turneul final din Brazilia.

"Dar eu nu pot decât să salut noua alegere de la Liga Profesionistă de Fotbal şi sper şi eu ca multe milioane de români ca echipa naţională a României să se califice la Campionatul Mondial, la turneul final din Brazilia, să avem o echipă naţională şi un fotbal în România mult mai bun", a spus Dragnea.

Întrebat cum comentează afirmaţiile lui Mitică Dragomir, potrivit căruia schimbarea sa a avut la bază o implicare politică, precum şi faptul că Dragomir i-a evocat numele său şi al premierului, despre care a spus că ar fi "lucrat bine", Dragnea a spus că nu poate fi decât mulţumit de aprecierea lui Dragomir.

"A fost schimbat, astăzi, domnul Dragomir? Dacă a fost schimbat, înseamnă că nu a mai avut suficientă susţinere. Eu nu pot să fiu decât mulţumit de această apreciere a domnului Dragomir că eu şi premierul lucrăm bine. Asta, vă daţi seama, ne creează o stare bună. În general lucrez bine cu premierul Victor Ponta. Dar nu ştiu la ce se referea, dacă se referea în general la activitatea guvernamentală sau la altceva. S-a referit la altceva?", a spus Dragnea.

"Şi eu apreciez că domnul Mitică Dragomir a lucrat bine", a adăugat vicepremierul.

Premierul Victor Ponta susţine că nu au existat interese politice în schimbarea lui Dumitru Dragomir la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) şi că nu vrea ca acesta să fie supărat pe el, adăugând însă că era timpul unei schimbări.

El a susţinut că în schimbarea lui Dragomir nu au existat interese politice.

"Nu, nu e adevărat. Nu vreau să fie supărat pe mine, dar era timpul unei schimbări, sincer. Am văzut că a zis că m-am implicat. Nu m-am implicat, dar nici nu mi-am ascuns dorinţa de schimbare. Cred că trebuie să se schimbe. Oamenii care stau prea mult în funcţii...", a spus Ponta la România TV.

Fostul conducător al FC Naţional, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, el învingându-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996.

Prosport a relatat că Gino Iorgulescu, candidat la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a întîlnit, miercuri seară, la un hotel cu premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi cu zece oficiali ai unor cluburi de fotbal.

Noul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că vrea ca politicul, domeniu din care cunoaşte foarte multă lume, să ajute fotbalul de acum încolo şi a precizat că a fost susţinut moral de premierul Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici