Dragomir: Cu turcii ar trebui să aplicăm tactica otrăvirii fântânilor şi pârjolirii recoltelor

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, că Steaua şi Dinamo, care vor întâlni Fenerbahce şi Galatasaray Istanbul în Liga Europa, ar trebui să aplice tactica din războaiele româno-otomane de otrăvire a fântânilor şi pârjolirea recoltelor.

26 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Cu turcii ar trebui să aplicăm tactica otrăvirii fântânilor şi pârjolirii recoltelor

Dragomir: Cu turcii ar trebui să aplicăm tactica otrăvirii fântânilor şi pârjolirii recoltelor (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu ştiu ce tactică trebuie să avem la meciurile astea cu turcii? Întrebaţi istoricii ăştia, să ne dea o tactică de joc contra lor. Să otrăvim fântânile, să pârjolim recoltele. Mă duc şi eu cu ei pentru că au tras de mine că am fost cu noroc. Dar norocul şi-l fac ei, noi mergem ca să ne aflăm în treabă", a declarat Dragomir.

Referitor la declaraţia fostului internaţional Gică Popescu, care a spus că va fi susţinătorul echipei Galatasaray Istanbul în partida cu Dinamo, Dragomir e de părere că patriotismul nu mai e o caracteristică a românilor.

"Nu sunt deranjat că Gică Popescu ţine cu Galatasaray. De aia e democraţie, să ţină cu oricine. Şi Gică Popescu a făcut cinste României. Dacă s-a uitat cuvântul «patriotism»? Da. Aici sunt de acord. Nici la şcoală de 20 de ani nu se mai învaţă asta. Şi numai la noi, dacă vă uitaţi de jur împrejur există numai naţionalism. Viitorul nostru... Era să recit din Eminescu, dar vă stricaţi impresia despre mine şi credeţi că sunt foarte inteligent, aşa că merg mai pe blat să nu îi deranjez pe cei mai deştepţi decât mine", a mai spus Dragomir la plecarea spre Istanbul, unde însoţeşte echipa Dinamo.

Delegaţia oficială a FC Dinamo a plecat miercuri dimineaţa, de pe Aeroportul Henri Coandă, spre Istanbul, în vederea partidei cu Galatasaray, din cadrul grupei F a Ligii Europa, care se va disputa joi, de la ora 22.05. Meciul va fi transmis în direct de Pro TV.

Steaua întâlneşte, joi, de la ora 20.00, pe teren propriu, formaţia Fenerbahce Istanbul, în al treilea meci al "roş-albaştrilor" în grupa H a Ligii Europa. Meciul va fi transmis în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici