Dragomir: Fraţii Costea au doar trei viteze şi stau prost cu psihicul, în locul lui Gigi i-aş vinde

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, i-a criticat, luni, pe fraţii Florin şi Mihai Costea despre care a spus că nu au decât trei viteze şi "stau destul de prost cu psihicul", precizând că în locul finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, i-ar "umfla în continuare" şi i-ar vinde.

139 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Fraţii Costea au doar trei viteze şi stau prost cu psihicul, în locul lui Gigi i-aş vinde

Dumitru Dragomir (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax foto)

"Nu mi-au plăcut fraţii Costea. Când i-am zis atunci lui Gigi Becali nu am zis-o cu răutate. I-am spus din experienţă: «Nu lua jucători de la Divizia B, că spre Divizia B te îndrepţi». Cei de la Steaua credeau că au pus mâna pe cine ştie ce valori. Păi ăştia au retrogradat cu Universitatea Craiova pe drept, pe valoarea lor sportivă, nu federaţia a retrogradat Universitatea. Numai că, fraţii Costea nici nu sunt puşi în valoare cum trebuie. Pentru că ăla mare (n.r. - Florin Costea) nu a uitat fotbalul. Din păcate, ei nu au decât trei viteze, cu psihicul stau destul de prost şi trebuie să se lucreze cu ei. Au fost şi puţin umflaţi, pentru că toată lumea a vorbit despre ei la superlativ", a spus oficialul LPF într-o conferinţă de presă.

Cu toate acestea, Dragomir nu este de acord cu finanţatorul Gigi Becali, care după meciul Ceahlăul Piatra Neamţ - Steaua (scor 1-0) i-a numit "măscărici" pe cei doi fraţi transferaţi în vară de la Universitatea Craiova. "Nu, nici chiar aşa. Dar nu mă pot băga eu peste ce spun patronii. Gigi poate să facă orice, că el e patron. Eu în locul lui i-aş umfla în continuare şi i-aş vinde", a spus Dumitru Dragomir, precizând că dinamovistul Liviu Ganea nu este o soluţie pentru Steaua.

În opinia preşedintelui LPF, Steaua nu poate coborî în clasament atât de mult încât să intre în lupta pentru evitarea retrogradării. "Păi chiar şi ieri, nu aţi văzut, ţineau mingea câte 7-8 minute, dar nu aveau pe unul s-o bage în poartă. În plus, au avut şi ghinion", a adăugat preşedintele.

Dragomir susţine că meciurile Dinamo - Steaua şi Rapid - Sportul Studenţesc din cadrul etapei a XVI-a a Ligi I nu se vor disputa în cuplaj pe Arena Naţională. "Nu se poate cuplaj pentru că nu vor. Iar peste ei nu pot. Mi-au spus că nu vor jucătorii. Jucătorii comandă în ţara asta, nu vedeţi că ies cu banderole pe mână?", a explicat Dumitru Dragomir.

El s-a arătat dezamăgit de faptul că derbiul Dinamo - Steaua nu se va juca pe Arena Naţională şi a afirmat că gruparea alb-roşie este cea care va avea de suferit în urma acestui lucru. "Eu cred că nu e diferenţă aşa mare între Steaua şi Dinamo. Dar la derbi văd deja o mare greşeală, faptul că nu se joacă pe Arena Naţională. Mă doare că nu se joacă acolo. Şi Dinamo o să aibă de suferit, o să vedeţi. Pe Arena Naţională nici nu mai erau galerii, era un stadion întreg. Nu ştiu de ce nu se joacă acolo derbiul, e treaba lor", a spus preşedintele LPF.

În meciurile disputate până acum din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I au fost greşeli mari de arbitraj, este de părere Dragomir. "Au fost greşeli mari de arbitraj, dar a fost o etapă destul de bună în schimb. Mi-a plăcut a doua repriză la CFR - «U» Cluj, mi-a plăcut FC Vaslui - Pandurii, Ceahlăul - Steaua", a menţionat oficialul Ligii.

Dragomir a intenţionat să cedeze comisiile jurisdicţionale Federaţiei Române de Fotbal, dar preşedintele Mircea Sandu a refuzat. "Să dea Dumnezeu să ia repede comisiile cei de la Federaţie, dar nu vor să le ia. Eu sunt dispus să cedez comisiile la FRF şi să dau şi ceva din salariul meu numai să le ia. Eu vreau să le dau. Chiar l-am rugat pe Mircea Sandu în deplasarea asta (n.r. - cu echipa naţională în Belgia) şi a zis «Nu, avem convenţie şi nu se poate»", a precizat Dumitru Dragomir.

Preşedintele LPF a afirmat că acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, aflat la Miami de o bună perioadă de timp, este internat în spital. "Am vorbit cu Borcea, mi-a spus că e internat în spital şi că îşi schimbă sângele. Chiar am vorbit după aia cu un prieten de-al meu care e la Miami. L-am rugat eu să se ducă la el la spital să vadă cum se simte. Prietenul ăsta l-a văzut, dar nu a putut să stea de vorbă cu el că îi schimba sângele", a precizat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici