Dragomir Iordache, campion european la tir sportiv

Sportivul Dragomir Iordache, de la CS Politehnica Iaşi, a terminat sâmbătă pe primul local probei 60 focuri poziţia culcat, distanţă 50m, calibru 5.6 mm, la Campionatele Europene de Tir Sportiv probe de glonţ, ce au loc în oraşul sloven Maribor.

189 afișări
Imaginea articolului Dragomir Iordache, campion european la tir sportiv

Dragomir Iordache, campion european la tir sportiv (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Iordache Dragomir s-a clasificat de pe locul 7 în finala probei de 8 trăgători cu un rezultat de 618.1 puncte. În finală, Iordache s-a poziţionat încă de la prima serie de 3 focuri pe primul loc şi a continuat constant cu focuri foarte bune reuşind cu un total de 209.1 puncte să doboare şi recordul modial şi european de 207.6 puncte.

"Acest rezultat de foarte mare valoare vine după o serie de rezultate foarte promiţătoare la competiţii naţionale şi internaţionale în acest an cât şi în anul precedent. În acest an, Dragomir a reuşit să doboare nu mai puţin de 6 recorduri naţionale şi să câştige toate cele 5 etape la carea fost prezent în Campionatul Naţional", a spus preşedintele clubului ieşean, Leonida Antohi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici