Dragomir: Să nu se gândească cineva să facă manevre cu jucătorii echipei naţionale

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a comentat afirmaţiile antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, conform cărora jucătorii "roş-albaştri" ar putea boicota convocările la prima reprezentativă, precizând că nu poţi face acest lucru din ambiţie, deoarece echipa naţională este a tuturor românilor.

223 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Să nu se gândească cineva să facă manevre cu jucătorii echipei naţionale

Dumitru Dragomir (Imagine: Cosmin Motei/ Mediafax Foto)

"Să nu se gândească cineva la asemenea manevre, pentru că echipa e a tuturor românilor. Nu îţi pui ambiţia cu jucătorii echipei naţionale. După părerea mea sunt nişte influenţe negative la Steaua, pentru că Piţi în decursul anilor nu s-a făcut agreat de cei de la Steaua chiar dacă el a antrenat acolo", a spus Dragomir, la Sport.ro.

Întrebat ce părere are despre conflictul dintre selecţionerul Victor Piţurcă şi familia Reghecampf, Dumitru Dragomir a răspuns că antrenorul echipei naţionale nu are nicio vină. "Nu e bun şi le recomand celor tineri să-şi vadă de treaba lor. Eu nu am niciun interes să îi au apărarea lui Piţurcă, dar de această dată nu cred că are vreo vină. Am avut discuţii în decursul timpului cu Piţurcă, dar el este un antrenor valoros. Nu cred că există antrenor pe pământul acesta care să-şi vrea răul singur şi să nu selecţioneze jucătorii valoroşi", a completat Dragomir.

Dumitru Dragomir este convins că fundaşul Vlad Chiricheş se va transfera în străinătate, totul făcând parte dintr-o strategie pusă la punct de Gigi Becali. "Pleacă, o să vedeţi. Asta este o negustorie şi Gigi Becali, după părerea mea a procedat perfect. Dacă Steaua se califică în Liga Campionilor ia de trei ori banii pe care i-a primit pentru el şi rămâne şi cu Chiricheş. Este o strategie a lui Gigi Becali. Lui Chiricheş îi va creşte preţul an de an", a explicat Dragomir.

Într-un interviu publicat luni, de ProSport, selecţionerul Piţurcă a declarat că nu va mai discuta niciodată cu Reghecampf, pentru că acesta ar fi minţit atunci când a afirmat că jucătorii Stelei se întorc nepregătiţi de la echipa naţională.

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, i-a cerut, miercuri, selecţionerului Victor Piţurcă să nu mai convoace jucători de la campioana României, fiind nemulţumit de faptul că tehnicianul primei reprezentative l-a făcut mincinosm el precizând ironic că antrenorul primei reprezentative are o bază mare de selecţie.

Reghecampf s-a arătat deranjat de faptul că Piţurcă a făcut aceste declaraţii înaintea unui meci important al Stelei, prima manşă cu Dinamo Tbilisi, din preliminariile Ligii Campionilor. Tehnicianul Stelei îi promite selecţionerului un tratament similar, înaintea unei partide al naţionalei.

Tot miercuri, managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat că nu e normal ca selecţionerul Victor Piţurcă să scoată în evidenţă greşelile pe care le fac unii jucători la echipele lor şi l-a avertizat pe tehnician că este posibil ca jucătorii stelişti să aibă o reacţie ostilă şi să se retragă de la naţională.

Ofcialul stelist consideră că selecţionerul ar trebui să îi mulţumească antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, pentru că datorită lui are echipa naţională şanse să se califice la barajul pentru Cupa Mondială din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici