Dragomir: Şi eu îi sugeram echipa lui Halagian când eram preşedinte

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, făcând o comparaţie cu situaţia de la Steaua, că în perioada când era preşedinte de club îi sugera echipa antrenorului Florin Halagian, dar a precizat că era mai diplomat decât patronii de astăzi.

5 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Şi eu îi sugeram echipa lui Halagian când eram preşedinte

Dragomir: Şi eu îi sugeram echipa lui Halagian când eram preşedinte

"Şi eu când eram preşedinte de club îi sugeram lui Halagian pe cine să bage în teren. Oricum eu eram mai diplomat decât mulţi dintre patroni", a spus preşedintele ligii amintindu-şi de perioada în care era preşedinte la Victoria Bucureşti, iar Florin Halagian antrenor.

Oficialul LPF este de acord cu finaţatorul stelist Gigi Becali în ceea ce priveşte subordonarea antrenorilor de fotbal patronilor de cluburi: "Nu suntem străini pe malul Dâmboviţei şi ce se întâmplă nu e o surpriză pentru români. Nu ai ce să faci. Aşa s-a înţeles la noi în ţară legătura asta dintre patron şi angajat. Până or să vină alţii cu altă minte sau până se vor deschide un pic la minte aceşti miliardari ai noştri nu avem ce face. Dar pe de altă parte trebuie să-i înţelegem pentru că ei bagă banii".

Întrebat dacă mai cunoaşte cazuri în România în care patronii să intervină în deciziile antrenorilor, Dragomir a spus că "e o chestie frecventă". "Şi nu numai la noi, în toată lumea. Ce dacă bagi bani, nu poţi să dai dispoziţie unui angajat. Dacă e patron, de ce dă banii din buzunar? Nu face el antrenamente, nu face el pregătirea, dar cere şi el, bagă-mi-l dom'le şi mie pe Costică. Sunt banii lui, trebuie să-i faci plăcerea. Ce dacă nu se pricepe la fotbal? El îşi face o plăcere din asta pentru că de aia dă banii. Antrenorul trebuie să fie ca orice angajat. Îi poate spune patronul: bă, ia şi fă piesa asta strâmbă şi aşa trebuie să o facă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici