Dragomir spune că sindicatul fotbaliştilor a propus un contract cadru inacceptabil pentru cluburi

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN) a propus un contract cadru jucător-club pe care conducerile grupărilor din Liga I în consideră "inacceptabil".

124 afișări
Imaginea articolului Dragomir spune că sindicatul fotbaliştilor a propus un contract cadru inacceptabil pentru cluburi

Dragomir spune că sindicatul fotbaliştilor a propus un contract cadru inacceptabil pentru cluburi (Imagine: Cosmin Motei / MediafaxFoto)

El a adăugat că LPF va da un răspuns privind propunerea sindicatului fotbaliştilor după întrunirea Comitetului Executiv al ligii. "Anul 2013 a început în fotbal cu scandal. Pentru că AFAN-ul ne-a trimis prin federaţie un simulacru de contract între jucători şi cluburi... Şi cluburile ne trimit acum hârtii peste hârtii, ne dau telefoane şi spun că aşa ceva este inacceptabil. Am spus să convocăm imediat Comitetul Ligii şi să punem în discuţie problema, iar apoi să mergem cu un răspuns la federaţie", a spus Dragomir.

Preşedintele Ligii susţine că un asemenea contract cadru nu există în nicio altă ţară europeană, dar a refuzat să ofere detalii în ceea ce priveşte conţinutul acestuia. "Asemenea contracte nu se mai fac în nicio ţară din Europa. Nu pot să spun ce conţine contractul decât după şedinţa Comitetului Executiv al Ligii. Nu ştiu ce se acceptă şi ce nu şi de aceea nu pot să spun", a precizat Dumitru Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici