Dublul Rohan Bopanna/Florin Mergea s-a calificat în optimile turneului de la Wimbledon

Dublul indiano-român format din Rohan Bopanna şi Florin Mergea, cap de serie numărul şase, s-a calificat, sâmbătă, în optimile turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după victoria obţinută, scor 7-5, 6-2, în faţa echipei formate din Andrej Martin (Slovacia) şi Hans Podlipnik-Castillo (Chile).

253 afișări
Imaginea articolului Dublul Rohan Bopanna/Florin Mergea s-a calificat în optimile turneului de la Wimbledon

Dublul Rohan Bopanna/Florin Mergea s-a calificat în optimile turneului de la Wimbledon

Florin Mergea şi Rohan Bopanna, semifinalişti în sezonul trecut la Wimbledon, au avut parte de un meci lejer în cea de-a doua rundă împotriva cuplului Andrej Martin/Nikola Mektic. Martin ocupă locul 71 în clasamentul de dublu ATP, în timp ce Castillo este al 66-lea.

Perechea româno-indiană a pierdut, în primul set, un game pe propriul serviciu, cel de-al 6-lea, însă a reuşit două break-uri, astfel că scorul a fost 7-5. În setul secund, Mergea şi Bopanna au servit excelent şi nu au pierdut niciun game când s-au aflat la serviciu. În schimb, au reuşit din nou două break-uri, în game-urile 6 şi 8, şi s-au impus cu 6-2.

În optimi, Mergea şi Bopanna se vor întâlni cu învingătorii dintre Henri Kontinen/ John Peers şi Marcin Matkowski/ Leander Paes.

Florin Mergea (locul 12 în clasamentul de dublu ATP) şi Rohan Bopanna (locul 11 în clasamentul mondial) au ajuns în 2015 până în semifinale la Wimbledon, unde au fost eliminaţi de către Jean-Julien Roger şi Horia Tecău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici