Duckadam, internat miercuri la Clinica de chirurgie cardiovasculară, condusă de dr. Brădişteanu

Preşedintele de onoare al FC Steaua, Helmuth Duckadam, va fi internat miercuri la Clinica de chirurgie cardiovasculară, condusă de doctorul Şerban Brădişteanu, urmând a fi supus unor investigaţii, au declarat surse din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca.

527 afișări
Imaginea articolului Duckadam, internat miercuri la Clinica de chirurgie cardiovasculară, condusă de dr. Brădişteanu

Duckadam, internat miercuri la Clinica de chirurgie cardiovasculară, condusă de dr. Brădişteanu (Imagine: Adrian Boioglu / Arhiva MediafaxFoto)

În urma investigaţiilor, lui Duckadam i se va recomanda un tratament, au precizat sursele citate.

Săptămâna trecută, Helmuth Duckadam a fost pentru câteva zile în Spitalul Militar Central din Bucureşti pentru mai multe investigaţii, după ce recent la Constanţa a suferit o intervenţie chirurgicală minoră, cauzată de o ischemie la nivelul antebraţului drept.

La Constanţa, Helmuth Duckadam a fost internat în Secţia de Chirurgie Cardiocasculară cu diagnosticul "insuficienţă arterială acută la antebraţul drept". Ulterior, el a reclamat dureri, astfel ajungând la Spitalul Militar din Capitală, unde a fost investigat.

În 2009, fostul portar al echipei Steaua Helmut Duckadam a suferit o operaţie de înlocuire a unui vas de sânge la mâna dreaptă, la Timişoara.

Duckadam a câştigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986, la Sevilla, când a apărat patru penaltiuri, intrând în Cartea Recordurilor. Cu "roş-albaştrii" a mai cucerit două titluri de campion şi o Cupă a României. Are 133 de meciuri în prima ligă şi două selecţii la echipa naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici