Duckadam îşi va petrece luna de miere în SUA

Fostul internaţional Helmuth Duckadam îşi va petrece luna de miere, de Crăciun, în Statele Unite ale Americii, după ce soţia sa, Alexandra, a primit viza de intrare după două încercări eşuate.

1 afișare
Imaginea articolului Duckadam îşi va petrece luna de miere în SUA

Duckadam îşi va petrece luna de miere în SUA

Helmuth Duckadam şi Alexandra, care s-au căsătorit la începutul lunii mai vor pleca de Crăciun în Statele Unite, acolo unde se află fosta soţie, Ildiko, şi fiica sa, Brigitte, care sunt stabilite de patru ani în oraşul Phoenix.

"Am fost săptămâna trecută cu Alex (Alexandra) la Bucureşti pentru că avea programare la Ambasada SUA. Pot spune că vestea mi-a salvat luna de miere. Am tot amânat pentru că am promis să mergem acolo. Am insitat şi a ieşit bine. Probabil, vom pleca pe 22 decembrie ca să fim cu Brigitte şi cred că vom sta trei săptămâni sau chiar o lună", a spus Duckadam.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici