Duckadam: Steaua va reuşi să obţină un punct cu Fiorentina

Fostul portar Helmuth Duckadam este încrezător în faptul că Steaua va reuşi să obţină un punct în meciul cu Fiorentina, de marţi, din etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor.

303 afișări
Imaginea articolului Duckadam: Steaua va reuşi să obţină un punct cu Fiorentina

Duckadam: Steaua va reuşi să obţină un punct cu Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto)

"Aş merge la Steaua pe un X, pentru că Fiorentina nu prea este în formă iar Steaua este foarte ambiţioasă şi dornică să ia puncte", a afirmat Duckadam.

În privinţa meciului de la Cluj, dintre CFR şi Chelsea, fostul mare portar este convins că echipa engleză va câştiga meciul.

"La CFR cu Chelsea merg pe 2, pentru că oricât de a jucat CFR la Roma, la experienţa lui Chelsea, nu cred să dea greş. În plus, diferenţa de valoare e prea mare", a precizat Duckadam.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici