Duckadam: Va învinge cine s-a recuperat cel mai bine după meciul din Liga Europa

Preşedintele FC Steaua, Helmut Duckadam, a declarat, duminică, la sosirea echipei bucureştene la Vaslui, că partida cu FC Vaslui va fi câştigată de formaţia care s-a recuperat cel mai bine după meciul din urmă cu trei zile, din Liga Europa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

13 afișări
Imaginea articolului Duckadam: Va învinge cine s-a recuperat cel mai bine după meciul din Liga Europa

Duckadam: Va învinge cine s-a recuperat cel mai bine după meciul din Liga Europa (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

"Diseară se întâlnesc două echipe bune şi cu siguranţă nu va fi uşor pentru niciuna dintre ele. Şi spun asta pentru că atât Vasluiul cât şi Steaua au jucat joi în Liga Europa şi s-a acumulat oboseala. De aceea, cine s-a recuperat cel mai bine după meciul din Liga Europa, va învinge. Acest meci nu este vital pentru noi, mai ales că suntem la început de campionat. E vorba doar de trei puncte puse în joc pe care, evident, ni le dorim foarte mult", a declarat, duminică, Helmut Duckadam.

Preşedintele FC Steaua a spus că se teme de finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu. "Mă tem de domnul Porumboiu pentru că, vorba lui Copos, a crescut preţul grâului", a glumit Duckadam.

FC Vaslui va întâlni, duminică, pe teren propriu, de la ora 20.00, formaţia Steaua Bucureşti, în cadrul etapei a V-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici