Dulca: 2-0 nu mă mulţumeşte pe deplin

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Cristian Dulca, a declarat, joi, după victoria din meciul cu Omonia Nicosia, că rezultatul de 2-0 nu îl mulţumeşte pe deplin şi a precizat că pe vasluieni îi aşteaptă în Cipru un "retur de foc".

16 afișări
Imaginea articolului Dulca: 2-0 nu mă mulţumeşte pe deplin

Dulca: 2-0 nu mă mulţumeşte pe deplin, ne aşteaptă un retur de foc la Nicosia (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un meci foarte dificil în faţa unei echipe de tradiţie în fotbalul european. Am pregătit meciul respectând adversarul şi contracarându-i forţa ofensivă. Ne aşteaptă un retur de foc la Nicosia. Ne-am creat multe ocazii în această partidă şi putea fi şi 3 sau 4-0, dar am şi ratat. Omonia a mai avut şi avantajul că a jucat două meciuri şi a reuşit să se omogenizeze. Returul va fi altul şi vom aborda meciul de la 0-0. 2-0 nu mă mulţumeşte pe deplin", a spus Dulca.

Cristian Dulca a precizat că speră ca FC Vaslui să obţină calificarea în faza următoare a competiţiei.

"Sperăm într-o calificare şi vreau să-i fac pe băieţi să conştientizeze că acest 2-0 nu este suficient. Totuşi, Vasluiul pleacă cu o şansă în plus şi cred că a luat o opţiune importantă în calificarea în turul următor. Trebuie însă să rămânem cu picioarele pe pământ şi să nu ne îmbătăm cu apă rece, pentru că ştim puterea Nicosiei, care poate reveni oricând", a explicat tehnicianul.

Formaţia FC Vaslui a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa cipriotă Omonia Nicosia, într-un meci din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Meciul retur este programat la 6 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici