Dumitru Dragomir a fost la un pas de a fi agresat de doi suporteri rapidişti

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a părăsit tribuna oficială a stadionului "Giuleşti - Valentin Stănescu", după ce doi suporteri ai formaţiei Rapid l-au înjurat şi au încercat să-l agreseze, dar a revenit după aproximativ 15 minute.

58 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir a fost la un pas de a fi agresat de doi suporteri rapidişti

Dumitru Dragomir a fost la un pas de a fi agresat de doi suporteri rapidişti (Imagine: Mediafax Foto)

Totul a pornit din momentul în care suporterii echipei Steaua de la Tribuna I au aruncat trei petarde spre tribuna oficiala, iar două dintre acestea au aterizat la aproximativ 10-15 metri de oficialitãţile prezente la partidă. Când cea de a treia petardă a căzut în mijlocul tribunei 0, s-a creat panică printre cei fanii giuleşteni, care s-au întors cu faţa către preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal şi au început să-l înjure şi să-i ceară evacuarea suporterilor stelişti. Doi dintre fanii echipei giuleştene au încercat să ajungă la Dumitru Dragomir, unul dintre aceştia reuşind să-l atingă uşor, însă a intervenit preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Constantin Toma.

Dumitru Dragomir a părăsit nervos tribuna oficială, cu toate că mai multe personalităţi prezente la partidă au încercat să-l oprească. Constantin Toma şi preşedintele LPF au părăsit tribuna oficială în acelaşi timp, iar la ieşirea din stadion, oficialul clubului Rapid a solicitat şi el evacuarea galeriei Steaua. "Vă rog frumos să luaţi toate măsurile pentru că altfel voi face eu toate diligenţele să se ia măsuri. Trebuie să respectăm regulamentul", s-a adresat Toma lui Dragomir. Acesta din urma a replicat imediat: "Trebuia să vă luaţi măsuri cu galeria voastră, nu mă ameninţaţi dumneavoastră pe mine".

Aproximativ 100 de jandarmi au fost postaţi în faţa intrării pe care s-a făcut accesul în stadion al suporterilor echipei Steaua. Dumitru Dragomir a discutat cu unul dintre factorii de decizie ai Jandarmeriei pe care l-a atenţionat: "Vă atrag că atenţia că evacuarea este foarte periculoasă acum", a spus Dragomir.

Imediat după incidentul cu petardele, directorul executiv al clubului Rapid, Constantin Zotta, a coborât, din tribuna oficială, la masa observatorului Sorin Satmari cu care a discutat mai multe minute. În urma dialogului dintre cei doi, Sorin Satmari i-a solicitat crainicului stadionului să avertizeze galeria echipei Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici