Dumitru Dragomir: I-am recomandat arbitrului să oprească meciul dacă vor fi incidente

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că i-a recomandat arbitrului Marius Avram să oprească meciul Dinamo - Steaua, din etapa a XI-a a Ligii I, dacă vor fi incidente grave în stadion.

19 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir: I-am recomandat arbitrului să oprească meciul dacă vor fi incidente

Dumitru Dragomir: I-am recomandat arbitrului să oprească meciul dacă vor fi incidente (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Acum nu este cazul să nu se dispute meciul. Au avut loc incidente în afara arenei, dar i-am recomandat arbitrului ca în cazul în care vor avea loc incidente grave în stadion să oprească meciul. El e singurul care o poate face", a spus Dragomir.

O serie de incidente a avut loc înainte de derbiul din Ştefan cel Mare. Ultimele au fost în incinta stadionului, când suporterii Stelei, în număr de aproximativ 300, au afişat un banner injurios către fanii dinamovişti de la tribuna a doua, în timp ce 50 dintre ei au încercat să rupă gardul despărţitor. Fanii au încercat să arunce cu petarde şi fumigene, deocamdată jandarmii neintervenind în vreun fel.

Partida Dinamo Bucureşti - Steaua Bucureşti, din etapa a XI-a a Ligii I, se va disputa în această seară, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici