După acuzaţiile că ar fi petrecut în cluburile din Belfast, Manchester United clarifică situaţia lui Rashford

Manchester United a emis luni seara o nouă declaraţie cu privire la atacantul Marcus Rashford, în urma discuţiilor pe care acesta le-a avut cu managerul Erik ten Hag. Rashford nu a fost în echipă la victoria de la Newport, din Cupa Angliei, find văzut în cluburi de noapte din Belfast.

219 afișări
Imaginea articolului După acuzaţiile că ar fi petrecut în cluburile din Belfast, Manchester United clarifică situaţia lui Rashford

Rashford s-a întors luni la Manchester United pentru discuţii cu Ten Hag, după ce a ratat victoria de duminică din Cupa Angliei împotriva lui Newport County. Diavolii Roşii au spus că Rashford a lipsit de la meci din cauza unei boli, dar el a devenit implicat în controverse după ce a fost văzut într-un club de noapte din Belfast şi a lipsit de la antrenament.

United a emis acum o nouă actualizare a situaţiei.

Clubul a spus într-o declaraţie: "Marcus şi-a asumat responsabilitatea pentru acţiunile sale. Aceasta a fost tratată ca o problemă disciplinară internă, care este acum închisă".

Managerul Erik ten Hag are precedente privind exilarea jucătorilor care nu se potrivesc cu metodele sale sau care se comportă greşit în afara clubului, Jadon Sancho fiind un astfel de exemplu.

Acesta a susţinut că şeful lui United l-a transformat într-un "ţap ispăşitor" şi, ulterior, a refuzat să îşi ceară scuze. În cele din urmă, el a fost împrumutat la Borussia Dortmund.

Prin comparaţie, Rashford a revenit la antrenamente şi este disponibil pentru selecţie împotriva lui Wolves, în meciul de joi.

United întâlneşte Wolves în încercarea de a recupera după o înfrângere cu Nottingham Forest şi o remiză cu Tottenham în Premier League. Ultima dată au fost în acţiune împotriva lui Newport County, câştigând cu 4-2 în Cupa FA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici