Echipa de amatori a României s-a calificat în finala Cupei UEFA a Regiunilor

Echipa de amatori a României, reprezentată de regiunea Oltenia, s-a calificat în finala Cupei UEFA a Regiunilor din Croaţia, după ce a terminat pe primul loc în grupa A, a anunţat site-ul oficial al FRF.

23 afișări
Imaginea articolului Echipa de amatori a României s-a calificat în finala Cupei UEFA a Regiunilor

Echipa de amatori a României s-a calificat în finala Cupei UEFA a Regiunilor (Montaj foto)

Oltenia a câştigat grupa A, cu şapte puncte, după ce a învins, cu scorul de 2-0, Privolzhie (Rusia), graţie golurilor marcate de Mirel Sârbu şi Adrian Marinescu, şi cu acelaşi scor regiunea Bratislava (Slovacia), prin golurile izbutite de Bogdan Preda şi Mirel Sârbu. În ultimul joc, românii au terminat la egalitate, scor 1-1, cu Zagreb (Croaţia), unicul gol al echipei noastre fiind marcat de Alin Văcaru.

În clasamentul grupei, Oltenia a fost urmată de Privolzhie (6 puncte), Zagreb (4) şi Bratislava (0).

În finala care va avea loc, luni, la Zapresici, Oltenia va întâlni echipa regiunii spaniole Castilla.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici