Echipa de baschet a României a pierdut în faţa Italiei, scor 60-88, la turneul Trentino Basket Cup

Reprezentativa României a pierdut marţi, 30 iulie, cu scorul de 60-88, partida disputată în faţa Italiei, la cea de-a şaptea ediţie a turneului internaţional organizat în Italia, Trentino Basket Cup.

75 afișări
Imaginea articolului Echipa de baschet a României a pierdut în faţa Italiei, scor 60-88, la turneul Trentino Basket Cup

Echipa de baschet a României a pierdut în faţa Italiei, scor 60-88, la turneul Trentino Basket Cup

România se va lupta pentru locul trei cu reprezentativa Elveţiei, în timp ce finala se va juca între Italia şi Coasta de Fildeş.

Cele patru echipe adunate la start se pregătesc pentru competiţiile oficiale, Italia şi Coasta de Fildeş, pentru Cupa Mondială, iar România şi Elveţia, pentru preliminariile FIBA EuroBasket 2019.

Potrivit comunicatului publicat pe pagina Federaţiei Române de Baschet, antrenorul Tudor Costescu a căutat să testeze şi să implementeze, la Trentino, câteva formule de joc, pentru următoarele partide cu Cipru şi Slovacia, din preliminariile EuroBasket 2019.

România va disputa miercuri, 31 iulie, începând cu ora 19:00, ultimul meci de la Trentino Basket Cup, pentru locul trei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici